jueves, 1 de abril de 2010

FINAL D'ANTÒNIA FONT

Joan Miquel Oliver ironitza sobre el final d'Antònia Font

El líder de la banda mallorquina vol desautoritzar els rumors que ja fa dies que circulen per l'illa que parlen de la mort de la banda davant la sequera de discos
AVUI.cat

Ult. Act. 30/03/2010 12:43

El líder del grup mallorquí Antònia Font, Joan Miquel Oliver, ha dit en el marc d'un reportatge a COMRàdio que el seu conjunt “no té ni perspectives ni plans de futur”, insinuant així una possible dissolució de la banda.

“No tenim res previst i cadascú està fent sa seva vida” ha afirmat Oliver en unes declaracions recollides després del seu concert en solitari de dissabte al Poble Espanyol.

Són unes paraules que, segons el mànager del grup, Gerardo Sanz, volen desdramatitzar els rumors que circulen des de fa dies per l'illa de Mallorca que parlen de la dissolució d'Antònia Font, potser perquè fa 4 anys que no treuen cap disc d'estudi. L'últim que van gravar va ser el Batiscafo Katiuscas, el 2006.

Més ben dit, Sanz assegura que ja hi ha temes enregistrats per al proper disc, tot i que no ha volgut revelar per quan serà. Sobre si hi haurà un nou disc, Oliver insisteix: “Podria ser que sí, podria ser que no; si ho sabés ho diria, però no ho sabem”.

No hay comentarios:

Publicar un comentario