domingo, 15 de marzo de 2009

Fotos de Una palabra tuya


Rosario y Milagros son barrenderas y se conocen desde niñas. Tan vulnerable en apariencia como firme pese a sus contradicciones, Rosario relata los años transcurridos junto a esa fuerza de la naturaleza que es Milagros; años de tropiezos, ilusión, miedo y realidades que han dado forma al temor de no merecer ser felices.

Galardonada con el Premio Biblioteca Breve 2005, Una palabra tuya es el retrato de dos mujeres —extraordinaria aportación a la narrativa española actual—, de dos proyecciones de un mismo espejo deformante, de dos trayectorias vitales, una hacia la nada más cruel desde una vida triste y la otra hacia un futuro expectante desde una vida redimida; y en medio, la piedad y el perdón.
III EDICIÓ

CLUB DE LECTURA

DE L’IES CLARA CAMPOAMOR

El club de lectura de l’IES Clara Campoamor et convoca novament pera comentar un llibre llegit a casa.

A les reunions, com ja sabeu, es comparteix allò llegit i la impressió que li ha provocat al lector: temàtica, estil, acció, personatges i, evidentment, sentiments o reflexions suggerides pel text.

L’objectiu principal del club de lectura és inculcar el plaer per la lectura i compartir-lo amb els altres lectors.

Amb aquesta idea va nàixer el curs passat el nostre club de lectura, és a dir, amb la voluntad de reunir en aquestes sessions a lectors de tota la comunitat educativa (professorat, pares i mares, alumnat, personal no docent), per tal de comentar una lectura seleccionada.

Recorda si quan has llegit un llibre que t’ha encantat, t’haguera agradat comentar-lo amb algú i hagueres volgut saber què pensen els altres del que a tu t’ha semblat meravellós o simplement interessant…

Eres la persona que busquem, si encara no hi has participat, al nostre club de lectura.





No hay comentarios:

Publicar un comentario